Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου 2013

Zampple !!!

Χτες έκανα την πρώτη μου επίσκεψη στο Zampple και μπορώ να πω ότι μου άρεσε πολύ!

Σε ένα πρώτο ποστ θα εξηγήσω σε όσες δεν ξέρετε, τι είναι το Zampple και θα ακολουθήσει ποστ με αυτά που πήρα για τον μήνα Οκτώβριο! Τί είναι το Zampple?
Το Zampple είναι μια λέσχη καταναλωτών που με μια μικρή εξαμηνιαία συνδρομή (29,90 ευρώ) δοκιμάζει και αξιολογεί κάποια προιόντα! Οι καταναλωτές επισκέπτονται κάθε μήνα για έξι μήνες το κατάστημα Zampple στο Σύνταγμα (πολύ πολύ κοντά από το μετρό) και διαλέγουν από μια μεγάλη γκάμα 6 έως 10 προιόντα δωρεάν. Αυτά τα παίρνουν σπίτι τους και τα δοκιμάζουν, και στη συνέχεια επισκέπτονται την ιστοσελίδα του Zampple και αξιολογούν τα προιόντα που δοκίμασαν και έτσι μαζεύουν πόντους. Με την συνεχή αύξηση των πόντων ανεβαίνουν και επίπεδο και δικαιούνται να πάρουν περισσότερα προιόντα. 

Πιο αναλυτικά?
Αν θέλετε να γίνετε μέλος στο zampple μπορείτε πολύ απλά να μπείτε στο www.zampple.com και να κάνετε την προεγγραφή σας ηλεκτρονικά. Στη συνέχεια θα κλείσετε ένα ραντεβού όποια μέρα σας βολεύει και θα πάτε στο κατάστημα να ολοκληρώσετε την εγγραφή, να πληρώσετε τη συνδρομή και να κάνετε τις πρώτες «αγορές» σας. Αφού λοιπόν πληρώσετε τη συνδρομή που θέλετε και γίνετε μέλος του zampple έχετε αυτομάτως 400 πόντους και ονομάζεστε Gold member. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε κάθε μήνα να πηγαίνετε στο κατάστημα και να παίρνετε 6 προϊόντα για αξιολόγηση. Αν τώρα θέλετε να παίρνετε παραπάνω αρκεί να αξιολογείτε τα προϊόντα που πήρατε πράγμα που σας προσθέτει πόντους (max 25 πόντους η αξιολόγηση του κάθε προϊόντος) ή να φέρετε φίλους σας στο zampple οπότε παίρνετε και οι δύο +50 πόντους. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να γίνετε στην πορεία Platinum member (από 650 πόντους έως 1099) όπου θα παίρνετε 8 προϊόντα και αργότερα Diamond member (από 1100 πόντους και πάνω) έως και 10 προιόντα. Τέλος, σημαντικό είναι ότι κάθε μήνα αφαιρούνται 100, 150 ή 200 πόντοι ανάλογα με το επίπεδο μέλους που είστε, και για να τους καλύψετε αρκεί απλά να αξιολογείτε και να συστήνετε νέα μέλη.

Πως διαλέγω προιόντα?
Τα προϊόντα χωρίζονται σε 4 κατηγορίες με σκοπό τη δίκαιη κατανομή στα μέλη της λέσχης. Οι πόντοι, τα επίπεδα και τα προιόντα γίνονται ευκολότερα αντιληπτά αν κοιτάξεις την εικόνα: 

Επίσης, τα μέλη δεν έχουν το δικαίωμα να πάρουν το ίδιο προιόν δύο φορές γιατί έτσι χάνεται και η ουσία της όλης κίνησης που είναι η δοκιμή και η αξιολόγηση. 

Μαρέσει!!! Τί πρέπει να κάνω? 
Αν λοιπόν ενδιαφέρεστε για αυτό το concept του zampple μπορείτε να μπείτε στη σελίδα του, να διαβάσετε τους όρους και να κάνετε προεγγραφή. Αν θέλετε μπορείτε να γράψετε κατά την προεγγραφή σας ότι το γνωρίσατε μέσω εμού γράφοντας το email μου pretty_bizarre@hotmail.com (Κάντε αντιγραφή επικόλληση για να μην γίνει τυχόν λάθος!) εκεί που σας το ζητάει και να πάρουμε ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ από 50 πόντους.

Πήγα πρώτη φορά και η πρώτη μου εντύπωση είναι:
ο χώρος είναι πολύ όμορφος και ιδιαίτερος! Οι υπάλληλοι είναι υπερβολικά χαμογελαστοί και ευγενείς, πράγμα που σου φτιάχνει την διάθεση! Είναι πρόθυμοι να απαντήσουν σε κάθε σου ερώτηση καθώς και να σε καθοδηγήσουν σε οτιδήποτε χρειάζεσαι. Είχε μια αρκετά μεγάλη γκάμα προιόντων, αν και θα ήθελα να είχα περισσότερες επιλογές από διάφορες κατηγορίες και λιγότερες επιλογές από τρόφιμα. Κατά την γνώμη μου είχε παραπάνω τρόφιμα από όσα θα ήθελα! Η ποικιλία λοιπόν δεν είναι τεράστια αλλά καλύπτει μια γκάμα προϊόντων από τρόφιμα, απορρυπαντικά, σνακς, ροφήματα, ποτά, καλλυντικά κ.α. Και φυσικά, όσον αφορά τα προιόντα ομορφιάς και περιποίησης, να σημειώσω ότι έχει και αντρικά και γυναικεία. 


Εμένα μου φάνηκε τέλεια αυτή η ιδέα! Και ανυπομονώ για την δεύτερη επίσκεψη μου! 
Εσάς πως σας φάνηκε? 
Αν ενδιαφέρεστε, και θέλετε να μάθετε περισσότερα αφήστε μου σχόλιο από κάτω και θα σας βοηθήσω με μεγάλη μου χαρά! 

2 σχόλια:

Eva M. είπε...

Πολύ ωραία ιδέα! Δεν το είχα υπόψην μου, μόνο ακουστά!

Natalia Lmpr είπε...

@Eva Ναι είναι πολύ ωραίο! Ανυπομονώ για την δεύτερη φορά :)

Δημοσίευση σχολίου

 

Template by BloggerCandy.com

Queens Crown